Tallers d'artesans de ciutat vella II

Hola de nou¡

Ahir els tallers prometien...llàstima que només en vam veure 5 o 6¡, els del carrer Ferlandina, per ser més exactes (you can see the map). Hi havia de tot, coses molt mones (i cares, com correspon als articles de disseny), coses originals (com el pentinat d'una de les artistes amb més endolls que a una aula d'informàtica, sort que no plou a Bcn per què en cas de tempesta no sé què li pot passar a la mossa entre el cablejat pilòs i els anells amb feres estranyes que em duia a ses manetes¡¡¡), "coses" (agrupeu aquí tot allò que us imagineu i més),informació sobre un mercat de Nadal on es poden vendre tota mena d'objectes tipus "pongo", per tant molt millor que el mercat d'intercanvi de pongos de l'Illa Diagonal, on en deixes un i te'n pot tocar UN ALTRE¡¡¡ (horror).

De fet, el lema del mercat és "trastos los justos", trobo que molt encertat, sobretot si pensem en els pisos de 30 m o en els pisos patera, directament...

I vam aprendre coses de "RaKu", ceràmica japonesa, que deu ser com passar un fregall tipus spontex per un objecte de fang, que s'haurà de coure dos cops ("bizcochar", és la primera cocció).
Ala, no te acostaràs sin saber una cosa más...

Comentaris

Anònim ha dit…
I si vius en una capseta de msitos, res de "trastos los justos"... menys i tot!! xD
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Entrades populars d'aquest blog