El Premi


Vist a el diario 20 minutos del 12 de juny...

Google ha rebut un premi, el Príncep d'Astúries, malgrat les queixes d'alguns usuaris de que no troben el que busquen i de que les ulleres se'ls queden curtes o massa llunyanes i passen de llarg del coneixement...Els membres (en català podem posar en femení aquesta paraula?, nogensmenys, ailàs, em temo que no!!) del jurat han restat dividits: n'hi havia que no creien que el cercador mereixés cap premi a causa de la seva col.laboració mitjançant censura en la peculiar política "interior" del govern de la Xina, parlo del Tibet, clar que ara mateix ja s'hi pot trobar informació sobre el govern tibetà a l'exili pex.

Ara bé, resulta que cercar a google és difícil. En efecte, 1 de cada quatre internautes que han intentat trobar-hi quelcom NO ho han aconseguit (és a dir, un 25%). No està malament. Els problemes d'ús són freqüents, sobretot amb els termes de cerca i la seva combinació. Altra cosa seria l'extactitud del retorn d'informació...Clar que no sé de què ens queixem si fins i tot ens pot dur a la font de la Resposta:"the answer to life, the universe, and everything


PD: a veure si no hi ha metges a Catalunya per que la Marina els està buscant així!....


Comentaris

Anònim ha dit…
Si no hi ha metges que recuperin els jubilats que volen treballar a l'estiu, oi?

Perquè hem d'acceptar metges amb titulacions i preparació ejem, ejem (a l'Argentina es compren els títols directament) i els d'aquí han de treure una nota que t'hi cagues a la Sele i després fer el Mir?
Replicant ha dit…
Bona pregunta...i jo encara en tinc una altra: on han anat a parar els llicenciats que tan "sobraven" abans?. Segons la Organización Médica
Colegial, Espanya és dels països amb més metges per habitant...Diuen que un de cada quatre va només gestió...No m'ho crec!

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II