Jo vull ser superwoman

Anunci publicitari del Govern de Catalunya, sempre tan preocupat per intentar dissenyar la nostra vida fins als detalls més insignificants. És a dir, dir-nos com hem de menjar, beure,vestir, respirar, NO fumar, NO... i com pagar, principalment. Si nosaltres demanem quelcom, en qualitat de subdits del país de les meravelles, esperar-nos toca, que no hi ha pressupost i aquí lliguem els gossos amb llonganisses i les coses es fan soles a un cost inexistent. I  la culpa és de Madrid però anem de rebaixes... fins i tot...

Centrem-nos. A l'esport hi faltes tu, dona, que et passes el dia fent esmorçars, dinars i sopars, vetllant la quantitat d'aigua que surt de l'aixeta i el cel per veure si pots regar les plantes, duent nens i grans al metge, o a l'escola, o al centre de dia...cuidant-los si estan malaltons, treballant les teves 35-40h setmanals (amb sort, de fet tens més probabilitats de tenir un contracte a temps parcial pel que rebràs un sou un 30% inferior, per la mateixa tasca i nivell de responsabilitat, que un company masculí, de mitjana), posant rentadores, planxant, fregant, comprant (i sense gastar massa, eh?).

I quan arriba la nit, t'has de llegir totes les instruccions de maneig del teu company de vida, àlies marit o parella, per fer-lo "funcionar" adequadament. I t'has de posar guapa, i has de lluir algun "modelet" per "animar" la funció. O no. Per que a certes hores i després de certs dies, un no està per gaires festes.Ah, també has de tenir coneixements de massatge, esteticien i psicologia per evitar depressions inoportunes.

I a més t'has de posar a entrenar un equip d'adolescents acnèics?, o presidir un club ple de senyors que, només pel fet de ser cromosòmicament homes opinaran de tot i en sabran encara més...

I què més?. Servim martinis amb patinet?. Hacemos el pino????

Un exemple més de com prioritzen les nostres benhaurades autoritats...
Apa i que els .........!!!!!!!!!!!!Comentaris

manu ha dit…
Però tu ja ets una superwoman, oi? :P

Això fa sucarrim d'una altra genialitat inspirada pels jipijapiflowers. Es més fàcil això, que no serveix per gaire, que aconseguir que les dones cobrin el mateix sou que els homes.
Anna ha dit…
És tot taaaan cansat.... De vegades no tens ni esma per enfadar-te com déu mana....

(ara, a mi amb això de l'esport, que no m'hi busquin gaire... Ho porten clar...)

Suposo que és com tot..fer una campanya d'aquestes pq sembli que fem alguna cosa....
Anna ha dit…
Aquí un exemple clar de que l’esport no és el camp que ens hauria de preocupar més….
Replicant ha dit…
@Manu:yes, I can ;)

@Anna, és el món al revés...

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II