Vicky,Cristina, Bar...

Publicat a "La Vanguardia"el 05/10

Efectivament, una pel.lícula molt catalana: el protagonista masculí és un pintor bohemi que viu a Pedralbes, té cotxe descapotable vermell, pilota avionetes-i així va a Oviedo per que Mr Allen havia de fer sortir la ciutat asturiana com fos-i és un fan ultra de les dones. Li agraden tant que, seguint el vell ideari de tot "ligon" autòcton, pretèn montar un menaige a trois amb les dues nordamericanes que aterren a Barcelona se suposa que per que Mr Allen pogués fer un film sobre "ai, qué difícils són els trios". En fi, a aquestes alçades, la història és el de menys. La Pe arregla una mica les coses encara que interpreta una "mujer española" que és tota passió i que podria matar,llàstima és que no té gaire punteria, al home que li causa torment.
Further information, article de Laura Freixas via vicky cristina etc
Un altre Allen i més diners del contribuient destinats al "parc temàtic". La vida, d'alguns, no és un tango, ens quedarem en "sainet" i...Olé!

Comentaris

manu ha dit…
Un pintor que viu a Pedralbes? Si que treu pasta amb els seus quadres...

Catalana? Peerò si no surt el Barça! :P
Replicant ha dit…
Hi surt el pa amb tomàquet...
Cristina ha dit…
Home, si surt un pa amb tomàquet, això ja és un plus, no? :)
Anna Catalan ha dit…
En Joel Joan, que "surt"(?) de figurant a la pel.li, diu que tampoc li va agradar. Ara que va cobrar una pasta per "aparéixer" uns segons, sense dir ni una paraula...
Replicant ha dit…
En Joel Joan hi surtia?, devia ser d'esquenes..Com son pare i la Lloll, ser de l'star sistem i fer de figurant a una peli den Woody Allen!. Quin cop!
Anna ha dit…
Encara no m'he atrevit a anar-la a veure....

Em sembla que passaré a la dels Coen directament...

(si no m'han informat malament el Joel Joan surt d'esquenes en una escena parlant amb el Bardem asseguts en una taula....Tenia frase, però la van retallar...)

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II