El món Diplomàtic

Setmana d'èxits de l'alta diplomàcia...Gràcies a l'amic francès sembla que en Zapatero podrà ocupar una cadira al G8 a Washington, és a dir, tindrà dret a seure's entremig del grup de països molt diferents, com Itàlia,  x posar un exemple,i on Espanya no hi ha entrat mai no se sap ben bé per què (o si se sap, no es diu). Lògicament, ara tothom està molt content començant pel mateix Zapatero que ja s'ha encarregat d'agrair públicament "el favor". Potser hi ha hagut algun ajut extern? les relacions amb França són tan bones últimament gràcies als contactes familiars d'alguns.!. Una cosa crec que és segura, els favors es paguen, i és de suposar que aquest també...i ben esplèndidament, sabent com ens sobren els milions d'euros i que els gastem"a puñaos" per demostrar la nostra generositat i saber fer...Alguns exemples de despesa (i contenció): (via Barcelona Blues)

Ah, i no us exclamessiu pas, que a l'estranger també s'hi troben perles com la Sra Palin (si, la de les ulleres de pasta que costaven tanta idem com un ronyó polar i part de l'iglú) o el Sr Berlusconi, que ha confós el color trencat del Sr Obama...(es deu pensar que tothom és un latin lover com ell..era).

PD: mentrestant, al país on van inventar el rellotge de cucut i el toblerone, un exdirector de banca ha decidit renunciar als 8 milions d'euros que li tocaven de sou per la crisis...Com aquí, talment igualet...A vegades sembla que el planeta terra estigui habitat per altres móns tots en un...

Comentaris

Replicant ha dit…
Manu, t'he mig copiat, només una miqueta...;)
Anna ha dit…
Gràcies a l'amic francès sembla que en Zapatero podrà ocupar una cadira al G8 a Washington,

A veure si al final resultarà que això de que Espanya és la 8ª potència mundial ( o economia mundial...) no és cert...


el Sr Berlusconi, que ha confós el color trencat del Sr Obama..
Tremendo...
El Berlusconi seria un personatge la mar de graciós si no fos pq no és un personatge de ficció...
manu ha dit…
No m'has copiat: has intertextualitzat (o com es digui):P
Ja m'està bé, voldrà dir que no ho faig tan malament :)

Has vist l'acudit de Ferreres avui a EP? En Sarkozy li dona una cadireta de fusta al ZP perquè segui i diu que ja es cobrarà el favor.

De totes maneres, el suís aquell és l'excepció a tot arreu.
Cristina ha dit…
Bueno, al tiempo, ya veremos lo que nos cuesta el "favorcín"...
Replicant ha dit…
"Ja m'està bé, voldrà dir que no ho faig tan malament :)"
Però si pengeu uns videos molt xulos (m'he vist tres cops el d'Elevation)
Replicant ha dit…
I com es cobraran el "favorcín", en pernil de jabugo??

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II