Un anell single

Como persona soltera, vives a tu aire, pero no estás solo: somos muchísimos alrededor del mundo. Enseñemos lo que somos, siempre seremos más atractivos para otros cuando nos sintamos cómodos con nosotros
Font: "El anillo de soltero"

Fa poc algú parlava dels pros i els contres de ser un solter/a .En altres idiomes, sense tanta mania antisexista, la paraula solter es tradueix per celibataire (francès) o single (anglès). Solter a Espanya no sona massa bé, sembla que l'inconscient col.lectiu té gravat al foc la imatge de la Tia Tula o alguna cosa per l'estil. Single figura que és una persona sense compromís però que pot haver tingut parella: un divorciat, un separat, un vidu, serien "singles"per tant. Un solter té connotacions de fadrí o "concu" (algú/alguna etc...).
Com diu l'acudit, els casats volen ser lliures i els solters volen estar casats. Això es traduiex en que molts casats no duen anell (i, a fe, que més d'un@ l'hauria de portar tatuat al front per evitat lamentables "confusions"). Veig uns quants homes a diari i la majoria dels joves no duen anell...i quan els preguntes si dormen bé-faig històries clíniques, val?-et contesten que poc per què...tenen fills! (i els fills, fins que no aconseguim reproduir-nos per espores, si més no,tenen  mares).
Total, que molts casats/aparellats no duen anell...i els singles..tampoc. Fins ara.Com sempre hi ha gent sense res a fer, a part d'intentar guanyar unes peles, han inventat un anell per solters, el singleringen, que, pel nom, sembla tret d'una òpera del senyor Wagner.
Un anell per atraure potencials parelles?, un anell per anunciar al món la teva llibertat?, un anell per "lligar-les" o un anell simplement per "follar"? (amb perdó, sobretot del autor del bloc que espero que no s'esveri per que l'he enllaçat).
Veiem doncs la pàgina web que l'anuncia, amb fotos de "celebrities" que llueixen dit anell. Entre els solters de pro hi ha gent molt joveneta, amb cara de no haver trencat un plat i encara menys una relació per falta de temps, més que res, i d'altres éssers que, segons la propaganda, "muestran que al ser solteros son increíbles".
I algunes coses increibles sí que es poden veure, com la foto de la Katie Holmes, que com tothom sap, està casada amb el sr Cruise...
Veieu les fotos i ja em direu el què mentre medito si per Reis me'n demano un...un anell, s'entèn!
PD: si ús el voleu comprar, costa uns 45 € (o això diu un dels blocs) i el venen a Barcelona, però no a Madrid...
PD1: n'hi ha que no necessiten cap artilugi, sembla que hi ha bofetades per dormir al llit de la Kate Moss

Comentaris

Anna ha dit…
(i, a fe, que més d'un@ l'hauria de portar tatuat al front per evitat lamentables "confusions").

Uix….si recopilem tots els casos jo crec que en podríem fer un llibre…

Ara, jo em pensava que l’anell definitiu pels solters era aquest… ;-)

http://www.tiendadurex.com/index.php?categoria=49110
manu ha dit…
Això és una altra rotllo per treure't els calers.

Als USA hi ha un altre, però és dels que volen arribar "celibataires" de debó al matrimoni.

No us queixeu, que vosaltres esteu solteres perque voleu! XDDDDDD
Anna Catalan ha dit…
Caram amb l'"anell dels nibelungs" aquest... (un cas semblant al "mood ring" que vénen als basars xinesos :-)). És curiós que uns lluitin per treure-se'l i altres desitgin penjar-se el cartell de "lliure". Volem el que no tenim!
Anna ha dit…
No us queixeu, que vosaltres esteu solteres perque voleu! XDDDDDD

Estooo... "Pasalacabra!"...digo... "Pasapalabra"!
...


(a més, amb el que m'agrada a mi queixar-me...)
Replicant ha dit…
"No us queixeu, que vosaltres esteu solteres perque voleu! XDDDDDD"....
Ui,ui,ui...fa mooooolt de vent, em sembla que no hi sento...;)

PD: ma mare canta una cançó que resumeix "el problema": "los amores de Carmen me tienen loco, yo estoy loco por Carmen y ella por otroooo" (poseu-hi veu de jota aragonesa encara que ma mare és catalana)
Replicant ha dit…
.."si recopilem tots els casos jo crec que en podríem fer un llibre…"

Jo ja tinc una estadística sobre el tema i crec fermament que el percentatge de "pseudo-anells" és bastant alt..no he calculat la mida mostral i no sé si les dades són representatives, o sia que quan vulguis ajuntem resultats...;)

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II