Merry Christmas 1: the casting

Com cada any es convoca casting Urgent per cobrir plaça vacant. Els candidats hauran de pertànyer al gènere femení i acreditar-ho mitjançant foto recent. Aquesta és una condició indispensable. A més, hauran de posseir unes mides concretes, dins els rangs d'índex corporal calculat segons les normes internacionals (alçada/perímetre abdominal) i sempre superiors al límit mínim especificat. També hauran de demostrar que han passat els controls higiènico-dietètics corresponents.

Es valorarà positivament altres capacitats de les candidates com la rapidesa, l'elasticitat, el bon color de pell i galtes, la flexibilitat i les ganes d'aletejar sense enlairar-se.

S'ofereix jornada laboral curta, no arribarà al capvespre.

Les candidates hauran d'adressar el seu curriculum a l'administrador d'aquest bloc abans de les 24:00 del 24/12/2008. Demà els serà donada resposta.

PD: gallines abstenir-se


Comentaris

manu ha dit…
Quants curriculums has rebut?
Replicant ha dit…
Ha estat molt laboriós, n'he rebut un munt i vam estar a punt de quedar-nos sense!. Finalment, l'últim dia, quan ja havíem escollit, se'ns van presentar un parell o tres més...Coses del correu! i de la "pollera" ;)

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II