Austràlia

Crítica ràpida de cinema...mentres em faig la sopa.A finals d'any es va estrenar Austràlia, una d'aquelles macroproduccions amb que els estudis volen fer diners contants i sonants. Film amb repartiment de luxe (Nicole Kidman i Hugh Jackman),director de luxe (Baz "Moulin Rouge" Luhrmann), escenaris de luxe, vestits de luxe basats en dissenys dels anys 40, efectes especials de luxe, estampides de vaques i vaques de luxe, ambientació de luxe i un guió...de pena. Són coses que passen. No desvelarem aquí la trama. L'argument és simple: dona rica, anglesa i lady, perfeccionista, amb cara d'avorriment i nas respingó-efectes de la cirurgia estètica de la un xic desnaturalitzada kidman-decideix marxar al continent que dóna nom al film per que allí està el seu home,sense saber què coi hi fa exactament allí, tan sols que cuida vaques. I un ja arrufa el nas de com un marit por estimar-se més estar amb les vaques que no amb la sra Kidman. Un cop allí, la dona troba (per aquest ordre), un vaquer ("Drove"), un nen aborígen, una finca en estat ruinós i el marit...difunt. Fins aquí puedo leer. Des del meu punt de vista, algunes situacions són improbables, peliculeres i, com diu una amiga, tipus "iankilandia". Per postres, el director li va canviar el final a la peli just 48 hores abans d'estrenar-la, sota les pressions dels productors que van quedar esglaïats davant el poc èxit que va tenir el passi preestrena entre el públic especialment seleccionat.Posteriorment, sembla que no ha millorat gaire la cosa.

Conclusió: és una peli llarga,no es fa pesada però, molt visual, que copia l'estètica dels films del Hollywood clàssic i poca cosa més. Es deixa veure...Recomano la versió original, està molt ben traduïda...
PD: el sr Jackman també "es deixa veure", lluint pitram sota les camises o sense...un xic estil queer, deu ser alguna "picada d'ullet" ?. Ell nega..."intimitat"amb la sra kidman i diu que està molt ben casat...Després de veure'l puc entendre que l'anomenessin "macho alfa".

Comentaris

Anna ha dit…
Fins aquí puedo leer.

La veritat és que veient el trailer gairebé pots dir que has vist la peli.
A mi aquesta em va fer mandra...
(i això que s'ha fet la Kidman a la cara...)
manu ha dit…
A mi no m'atrau gaire, la veritat.

Sopa? Encara estàs malaltona?
Replicant ha dit…
Sopo sopa, habitualment...I els viracos,x això i x la vacuna, ja són mig fora...

La Kidman s'ha desgraciat la cara literalment...
Cristina ha dit…
L'únic bo de la peli és el moment "dutxa" del Jackman...oohhhh!!!!!
I jo sí que la vaig trobar pesada, molt pesada...

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II