La Crisi Ninja/ Ninja's crisi


Ninja=no income, no job, no assets (ni ingressos, ni feina, ni rendes de cap tipus). Eren els subjectes objecte de sucosos prestecs per part dels bancs nordamericans en les èpoques en que el diner estava "barato,barato" i el consum era alt i desenfrenat. Costa d'entendre que algú deixés diners a gent que se sabia no els podria tornar. On han quedat els temps en què entraves a un banc i no et donaven ni el bon dia si veien que vesties de "El Tajo Británico" en lloc de d' "Inmaculada García", pex?.
Coses de la vida o això sí que són fenòmens paranormals i no els que expliquen a la tele (als programes de fenòmens específics de fenòmens paranormals, és a dir, els telenotícies). Per saber-ne més, de la magnitud de la tragèdia , per treure'ns de sobre la cara de tontos..i sobretot per saber on és la guita?, és molt interessant llegir l'entrevista que li fan al senyor Leopoldo Abadía a la Contra. Ell està jubilat, no el seu cervell que continua funcionant amb claretat pasmosa. Sabíeu que els sistemes d'inversió piramidals es van inventar fa 100 anys?. I cal ser molt poca vergonya per organitzar-ne una (el seu únic objectiu és estafar).
En fi, molt amé el video que té posat al bloc, una entrevista al programa de'n Buenafuente.I encara té temps i ganes d'escriure un llibre, tot i reconèixer que ell no en sap d'economia, per il.lustrar, formar i treure'ns una mica la llana del clatell.

La Vanguardia del 15 de gener


PD: mentres, el govern busca a qui pot vendre algunes "cosetes" per treure'n uns calerons.


I el resultat de l'operació...

Comentaris

manu ha dit…
Tothom ens roba, ainx...
Replicant ha dit…
Sempre ens quedarà el Tajo Britànic...
Anna Catalan ha dit…
És molt fàcil parlar de la crisi si a tu no t'afecta, com el senyor Abadia, ex professor d'ESADE, master als EEUU i propietari d'una torre amb vint-i-tantes habitacions i una dotzena de banys..
Cristina ha dit…
Ai, mare, tu també amb l'Abadia? recorda'm que t'expliqui quatre cosetes (quan ningú ens llegeixi :p)
Replicant ha dit…
Carai, l'home didàctic és...Això de que no l'afecti la crisi, ho desconec, més que res per que "torres más altas han caido", hi ha més d'un ricachon que s'ha suïcidat fa poc per la crisi.
En fi, jo ho enfocava més pel vesant didàctic. Està molt clar i a més té un discurs que he llegit a altres articles d'economia, en el sentit de que la cris en part és culpa de la manca de funcionament dels mecanismes de control...establerts però anul.lats per les ganes de fer negoci que han tingut alguns.That's all.

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II