Les feines del futur

Guia de pràctica vital per sobreviure als Eros, ERES i altres dificultats extremes...

Llista d'ocupacions que,de ben segur, tindran sortida al mercat laboral...o no.

1. Mentalista, és a dir, practicant del mentalisme. Cal estar mentalitzat per llegir la ment del teu cap i saber si tú cobraràs a finals de mes o ja pot anar fent la maleteta...No cal tenir poders sobrenaturals (encara que ho sembli).
2.Siguem solidaris i fem de Padrí de banquer, constructor i altres ens caritatius. Ells sí que pateixen la crisi. Crisi vital, monetària i de confiança. De fet, els banquers ja han anunciat que no pensen deixar ni una malla durant el 2009. De totes, totes, els haurem d'ajudar, la foto no enganya (vista a diferents blogs).
3.Pitonís/a, tal i com han anat les prediccions dels economistes, valdrà més un curs ràpid de tarot on-line que un "bussines master" de l'Univers.
4.Tertulià a ràdio, premsa, etc...Com diu un proverbi turc: "és molt fàcil aconsellar per on hauria d'haver passat un carro quan ja s'ha sortit del camí". Èxit assegurat, però si proliferen, potser baixarà el caché.
5.Radar del Servei Català de Trànsit al perímetre de la "velocitat variable" o, en el seu defecte, agent multador de tràfic a Barcelona ciutat. La voracitat recaptatòria de l'Ajuntament és insaciable...necessiten personal, segur.
6.Investigador per conta del tripartit: informes varis, d'utilitats vàries, i pagats fabulosament encara que s'hagin tret de google mitjançant el sistema de "tallar i enganxar".Tot molt comentat. Molt legal i normal, per descomptat.

També podem cercar feina a Europa, on fan propostes tan originals com aquesta:"Holanda ofrece 70 puestos de trabajo a enfermeros españoles y 700 para recogida de espárragos", que dit així, queda com que els infermers espanyols podrien apuntar-se també a la recollida d'espàrrecs per tenir un sobresou. Què interessant!.


PD: i no em direu que no us he donat idees!

Comentaris

manu ha dit…
Jo prefereixo aquell d'Austràlia: 6 messos a una illa paradisiaca, tot solet això sí, i pagant-te 60.000 leuros.
Anna ha dit…
Gràcies per les idees...
Et falta la de vigilant de l'àrea verda (cada cop tenen més feina....)
Juanma ha dit…
Yo me reafirmo en que el negocio, ahora mismo, es montar una secta. El terreno está abonado. :-)
Anna Catalan ha dit…
Jo també opto per l'estupenda oferta de feina com a cuidador/a de l'illa australiana:
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=578612&idseccio_PK=1021
Replicant ha dit…
Cachis, l'heu descoberta (l'oferta d'Austràlia), jo que la tenia ben amagadeta per presentar-m'hi...em sembla que ja feu tard! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II