La dona treballadora?

 
Vist a Pere mola dissenyador
Ho poso amb interrogant per que això és com el valor dels soldats a la mili: "se le supone".Les dones han treballat tota la vida, i molt. La divisió del treball és cosa de l'era industrial, abans no existia. Al camp tothom feia el mateix (segava, sembrava...) i tots els braços valien el mateix.Altra cosa eren les senyores d'alt rang..quatre i mitja.
Dia 8, dia de les Nacions Unides per als drets de la dona...un dia més, un cop més, un any més...I al pas que anem caldran sospito uns quants segles fins que es reconegui la feina de tothom per igual i fins que, a idèntics nivells d'incompetència, la gent ocupi els mateixos càrrecs independentment del seu sexe (o gènere o com li vulguin dir).
I ara ve la segona part de la història: no només és el dia mundial de la dona treballadora sinó que és també el dia de la pau arreu del món...toma castanya! i d'això no se'n fa difusió o no al mateix nivell...No és la pau dels homes que es queden descansats quan arriben a casa, no, es refereix a la pau entre nacions doncs les dones russes la van començar a reivindicar el 1918, finals de la primera guerra mundial, tot reclamant que els combatents tornessin a casa. Degut a això, hi ha qui diu que va caure l'últim govern del Tsar...i va esclatar la Revolució...Quines coses!.
Arribarà el dia en què no caldrà dia internacional? (vist l'èxit que té la seva celebració...) o en tenim per estona de la mateixa cançó?.
PD: mentres, jo me'n vaig a currar en les meves coses... Que passeu un bon diumenge.

Comentaris

manu ha dit…
La pau, com els drets de les dones, sembla una utopia.
Anna Catalan ha dit…
Més pau hi hauria al món, si governessin les dones!
Replicant ha dit…
Pse...no n'estic massa segura jo d'això ...encara ens barallaríem pels homes!!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II