Cap de setmana en el campoCom ja ha arribat la primavera i se suposa que ja fa bon temps, vam provar de fer un cap de setmana de natura...bé, de petita ciutat...però voltades de camps, eh?.Es tractava de visitar la vall de Camprodon. Com podreu veure a les fotos-al costat-, hi ha de tot: cavalls, poltres, eugues, vedells, cims nevats, esglésies romàniques i altres components típics del camp català, bé, del camp català que ens queda malgrat l'atac constructiu patit els últims anys i la indústria turística.
Per pernoctar vam escollir un petit hotel, acollidor, a les afores de Camprodon, des d'on se surt molt bé cap als camins i poblets del voltant...Val molt la pena visitar Llanars, amb una esglesieta preciosa que conté les restes (visibles i restaurades) d'una pintura romànica del segle XII (crec), l'única que han deixat a la vall (per que les altres són al MNAC). El poble es troba a la carretera que uneix Camprodon amb les pistes de Vallter 2000...i altres pobles petits com Setcases, Tregurà, La Roca etc...Molts camins per fer a peu si el temps acompanya i si se'n té ganes...També es pot muntar a cavall (si no se l'han menjat primer, que per allà dalt a les carnisseries venen carn de poltre en abundància)
Foto de l'entrada del Museu dedicat a Isaac Albéniz, compositor nascut a Camprodon.
Diumenge es dia de mercat a Camprodon, un alicient més per tornar a Barna amb els productes típics de la vall (pa de pessic, pa) o els modificats per la introducció de nous corrents culinaris...paté de ceps pex de cal xec.

PD: tot això va  passar el penúltim cap de setmana...I l'últim?.
PD1: l'últim cap de setmana hi va haver casament...El dia 25 es van casar...Salma Hayeck! i....ah, what a surprise!!!

Comentaris

manu ha dit…
I jo que anava a dir-te mentidera i al final dius que no va ser aquest cap de setmana, dolentona...
Anna ha dit…
Manu, jo he pensat el mateix!

I vaig haver de dir que no a la invitació pel casament de la Hayeck. Tenia un altre compromís....

Aix...verd...Quines ganes d'anar a trepitjar verd!
Replicant ha dit…
Dolenta sóc, si, com la cruella de ville...però la Salma també em va convidar...;9
Anna Catalan ha dit…
Ara és època de casaments... Sembla que torna a haver-hi una revifada, amb la crisi sembla que convé més viure en parella i compartir despeses :-)
Juanma ha dit…
Pues fíjate, a nosotros Salma Hayek nos puso una excusa muy tonta para no ir a nuestra boda. Que se casaba ese mismo día, o algo así. :-P

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II