Anem a voltar per la Rambla


O ho intentarem un dia d'aquests amb el permís/ajuda del setè de cavalleria i la Navy tots plegats...Alguns passeigs tenen tant d'èxit que la gent, de tot tipus, hi va...a fer-hi de tot.I ja fa temps que això dura, passant per èpoques millors i èpoques pitjors...
A més sembla que últimament la cosa torna a estar un pèl desfermada...no són només "las flores negras al final de la Rambla" sinò altra tipus de flora i fauna...Vegin, vegin com es distribueix el territori...del tràfic i la venda dels "xaropets de colors" (mapa altament il.lustratiu publicat per La Vanguardia).
Els veïns s'exclamen (n'estan farts) a tot aquell que els vulgui escoltar :
"Si ja no t'atreveixes a sortir de casa els vespres, agobiat per la calor,  els ramats de turistes, els consumidors compulsiu de rebaixes i la possibilitat de ser atropellat per vehicles invasius (gocars o la nova versió del taxi-bicicleta xinès); si creus que malgrat tot cal reivindicar el carrer com espai de trobada,  que les persones que vivim i patim la gentrificació  (toma palabro!)a Ciutat Vella tenim dret a dir la nostra sobre quin és el model de barri i de ciutat on volem viure, a gaudir d'un model d'oci no comercial, a no resignar-nos a ser figurants en un parc temàtic...."www.magdalenes.net, juliol de 2009.
La gent encara espera que les Rambles quedin sota la protecció de la Unesco, a veure si arreglen quelcom. L'esperança és l'últim que és perd. I la paciència? (a sí, és la mare de la ciència, encara apujarem l'I+D).

Jo he vingut d'estranquis, no ho diguessis a ningú...si no perdo la consciència, seguiré pensant en tú...des de les quimbambes!


Comentaris

Anna ha dit…
Us ho creureu que fa la tira que no passo per les Rambles?
Les evito...


(quina llàstima tot plegat..)
Replicant ha dit…
Doncs jo conec gent que hi viu i tot!, más moral...
manu ha dit…
Ara fas coses de guiri com passejar per les Rambles?

Allà cal que vagin els cascs blaus de l'ONU.
Replicant ha dit…
Ai, Manu, les Rambles eren nostres i dels nostres pares i dels pares dels nostres pares...etc..
Ara potser si hi ve n'Obama...

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II