Cròniques de la veritat oculta

Com diria en Pere Calders...
Famós video d'una monja benedictina, metgessa i doctora en salut pública (made in USA). La premsa i molta gent ja saben de què parla, de la grip porcina i de la seva vacuna.

CAMPANAS POR LA GRIPE A from ALISH on Vimeo.

Anem a pams. El video de marres em va arribar fa poc, d'una adreça desconeguda que posava "boicot vacunal". D'entrada em vaig espantar, això del boicot no sonava bé i jo defenso les vacunes per principi. Després va resultar que parlava de la vacuna de la nova grip....Només un parell d'idees per ajudar a reflexionar:
a) la vacunació no és obligatòria, de cap malaltia, malgrat algunes vacunes siguin altament beneficioses (i d'altres no tant).
b) la definició de pandèmia de l'OMS és universal i no ha canviat mai, es refereix al  número de persones afectades arreu del món per una malaltia,simplement.
La indústria hi té interessos, lògicament, i la producció de la vacuna ha estat molt ràpida, de manera que la campanya s'iniciarà sense saber ben bé els efectes secundaris que pugui tenir. Si té els mateixos efectes que la vacuna de grip estacional (que solen ser lleus i ben tolerats), la pregunta clau seria, per mi, la següent: per pal.liar els efectes d'una grip, nova, però grip, que fins i tot sembla més lleu que la comuna, ens hem d'exposar a un medicament que no ha donat temps de ser testat addientment?.
 I mentres, el mundo se olvida de la tuberculosis i d'altres malalties infeccioses que també causen molt de mal. Només com a resum: mor més gent de tuberculosis,malària i diarrees cada dia que de la grip...
PD: no aconsello que us preneu l'article del link, del tot en serio, és veritat parcialment, a veure si encara farem una  pel.lícula de por!!
BSO: suffer well ("Depeche Mode" o vístame despacio que llevo prisa...)

Comentaris

Anna ha dit…
Això de la Grip A em treu de polleguera… No hi entenc ni un borrall, de medicina, però tinc la sensació que ens estan prenent el número. I hi ha gent que es vacuna amb molta “alegria”, trobo (coi, que no és prendre aigua amb sucre, una vacuna!)

I pel que fa a la monja amb qüestió, Teresa Forcades, recomano el visionat del programa “Singulars” . La veritat és que la seva opinió sobre l’avortament em sembla més que interessant.
Replicant ha dit…
Sí, per culpa de l'avortament ja ha tingut algun problema amb la jerarquia,crec
manu ha dit…
Us heu fixat que ja ningú parla a la premsa de la grip A? Ningú mor ja?

Quina enganyifa de les farmacéutiques...

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II