Comida de madre I: frikandó

La "comida de madre" és el menjar cassolà elaborat pel progenitor/a que vol regalar l'estòmac de la seva progènie. És  per tant un menjar gens hipocalòric, enriquit, saborós i apte per qualsevol "pollastre" que, a més, no sol tenir npi de cuina. És habitual en l'espècie humana que sigui la mare la que cuina, i cuina,i cuina, i omple les boques, els tuppers dels afamats fills per que tinguin provisions per tota la setmana.
La Maria Antònia no podia ser menys. Us deixo amb la foto del frikandó d'ahir: tapaplana (pit de vedella?, no crec ;)),sofregit de tomàquet i uns bolets, en aquest cas, rossinyols, ben frescos (i així no cal remullar moixernons).
Sense paraules.

I sí, ens ho vam menjar tot!.
PD: avui no sé què toca, he estat tot el matí fora...

Comentaris

manu ha dit…
un menjar gens hipocalòric
Segur, és clar.

Jo també m'ho mengaria tot, ummm... Què bé cuinen las mamas.

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II