Apanyats


La campanya "esto solo lo arreglamos entre todos" ja té 81279 adscrits (segons consta a la seva web el dia 24 a la nit). El missatge de la campanya és ben clar:"toca hacer, dejar de esperar a que los otros nos solucionen los problemas" per que "esto solo lo arreglamos entre todos". Entenent que "esto" és la crisi actual i "todos" som la colla mindundis que vivim de les rendes del nostre treball/pensió més o menys "alegres" (les rendes).

Durant les èpoques de bonança, els guanys han anat a parar a mans de quatre molt ben engreixats. Ara, amb la crisi, les pèrdues , en plan efecte dominó,han crescut com una bola de neu i han estat "socialitzades", és a dir, repartides. I resulta que haurem de "donar el millor de nosaltres mateixos" per sortir-nos-en mentre contemplem gent que van "treure" el millor dels demés i de les circumstàncies pel seu profit/despeses vitals i que encara no han tornat ni un cafè (pex cert prohom de l'alta burgesia catalana).

Evidentment que "esto lo arreglamos entre todos" ...ens apugen l'IVA al juliol,tots els que (encara) tinguin estalvis ja paguen un IRPF més alt per ells,desapareixen bonificacions, disminueixen les inversions en sanitat/educació...etc..."Vamos a empezar a arreglar esto, y lo vamos a arreglar nosotros, que no le quepa a nadie la menor duda..". És veritat. No en dubto.

PD: es pot saber què és un "planificador de medios"???

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tallers d'artesans de ciutat vella II